Arbūzų sėklų aliejus

Prekės kodas:
Нет в наличии
3.40 €
  • aprašymas
50 ml.

Arbūzų kauliukų aliejus ypač maistingas ir lengvos tekstūros, puikiai įsigeria.

Daugiausia jis naudojamas riebiai odai, tačiau tinka ir visiems kitiems odos tipams.

Gali būti naudojamas ruošiant vaikišką muilą, nes yra lengvos tekstūros, turi drėkinamųjų savybių ir gali būti vartojamas ilgą laiką.

Kosmetikos produktai, kuriuose yra arbūzų kauliukų aliejaus, neužkemša porų, šalina iš organizmo toksinus per odą, atkuria odos elastingumą.

 

Main Menu

Katalogas

Kaina
nuo
iki
0 Prekių krepšelis: 0 €